PARTICIPA  A  LA  CADENA  DE  LES  PLANTES

 
 

CARTA ENVIADA A LES ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE TERRASSA.

Benvolguts membres de les Associacions de Veïns de Terrassa:

Ens posem en contacte des de l’Associació Xàtiga creada a Terrassa fa uns mesos.

Un dels  nostres objectius és PROMOCIONAR  i IMPULSAR A PARTIR DELS BARRIS UNA CAMPANYA DE POSAR MÉS PLANTES A BALCONS, PATIS, TERRASSES, CARRERS, etc, perquè la naturalesa formava part del lloc on vivim i cal compensar generant un entorn més verd, oxigenat, i saludable des de cada barri, amb el compromís i participació de  TOTES LES PERSONES que gaudim de la nostra ciutat.

Us animem a que col·laboreu i formeu part d’aquesta CADENA DE PLANTES, EN QUE REGALEM UNA PLANTA ALS VEÏNS PERQUÈ AQUEST GEST ES REPETEIXI EN CADA EDIFICI EN CADA BARRI, GENERANT MICROCLIMES. Recordem que les plantes transmuten les radiacions electromagnètiques que ens envolten constantment a casa, i als carrers), oxigenen, eviten l’estrès, etc., fent de cada edifici una zona més verda.

Pensem que si ho fem en família estarem fent PEDAGOGIA ECOLÒGICA per les diverses generacions. Tanta importància li donem a aquest tema que ens estem posant en contacte amb els AMPES dels col·legis, perquè  és indispensable que les noves generacions tinguin una visió més real i positiva de la Natura i que la visquin des de casa.

Nosaltres ja hem regalat centenars de plantetes ( de fàcil cuidar) i s’estan creant les cadenes de compartir-les. Ens falta el suport de les entitats perquè aquesta acció  sigui més efectiva i ràpida.

Tenim la sort d’estar envoltats de l’Anella verda, de muntanyes i boscos, per tant val la pena fer una campanya, un moviment i un COMPROMÍS ECOLÒGIC DES DELS BARRIS. Cada casa amb més plantes, més petits horts als patis, als parcs, als balcons, etc.,

Us animem i us agrairíem unir-vos a la nostra campanya. Entre tots i totes podem crear  una ciutat model, una ciutat referent, perquè seria verda per “dins i per fora”.

Més endavant us comentarem el tema de reduir residus generant terra en petit format des de cada casa que també impulsem amb molts bons resultats.

Esperem una resposta positiva i que molt aviat us poseu en contacte amb nosaltres per puntualitzar les idees que ja estem posant en pràctica i que cadascú posi imaginació i acció. Podem venir al vostre barri i compartir amb vosaltres  per explicar-vos amb més detall com està funcionant i com ho podeu fer.

Molt agraïts,

L’equip de l’ Associació Xàtiga:    asociacionxatiga@gmail.com     Telèfon 615 98 20 75 

0 Comentarios