Carta a l'atenció de les Associacions de Veïns de Terrassa:

Benvolguts i benvolgudes

L’Associació Xàtiga amb la col·laboració de la FAVT iniciem una nova campanya de convidant a tots els ciutadans i  ciutadanes dels nostres barris.

El principal objectiu d’aquesta campanya és fer PEDAGOGIA ECOLÒGICA despertant consciència, en EL BON FER, perquè els veïns i veïnes dels nostres barris participin activament en aconseguir que la nostra ciutat sigui més saludable i sobre tot més verda.

Són campanyes ecològiques i saludables on, des de l’Associació Xàtiga i amb el suport de la FAVT, us compartim un cartell del que podeu fer difusió. Podeu difondre la proposta per les xarxes socials, al vostre local i pels mitjans que desitgeu animant als vostres veïns i veïnes a participar.

La 1ª campanya que us compartim per adjunt en aquest correu és BALCONS VERDS, sempre des d’una visió ecològica, responsable i respectuosa amb un mínim consum d’aigua i sense afectar la convivència amb els veïns.

Posteriorment us anirem enviant altres campanyes com: CIUTAT NETA, CADENA DE PLANTES, UN POTUS A CADA CASA, TERRASSA COMPOSTA, ETC.,

Nosaltres preparem els cartells, us ho compartim i entre totes  les persones implicades fem difusió. La idea és que amb un mínim d’esforç podem fer bona feina mitjançant la magnífica xarxa que conformen les nostres Associacions de Veïnes.

Desitgem que us agradi la idea i comptem amb la vostra participació perquè entre totes farem de TERRASSA UNA CIUTAT MÉS VERDA I SALUDABLE PER DINS I PER FORA.

Moltes gràcies a totes.

Mª Carme Bartra Gros. 615 98 20 75.     ASSOCIACIÓ XÀTIGA